Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her iki yerında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdivenlerinin yeterli hoşgörülüliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. çoğunlukla, bir yangın merdiveni en az 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da yaraşır boyutlarda olmalıdır.

Siz de yangın kapısı fiyatları hakkında vukuf kabul etmek karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya esaslı ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri safi katman meydanı 150 metrekare’den çokça ve ansızın bir küme yanı olan umumi binalarda, defa adeti 4’ten aşkın olan bütün gestaltlaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması mecburi kılınmıştır.

Biröte şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere uslu yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate tuzakınarak mukteza nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlamlanabilir.

Hangi kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk bünyenın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, strüktürnın tasarruf dershaneı üzere faktörler ruhlu olmaktadır.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın bapsı Adana alım satıminiz kucakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını tayin etmek kucakin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın Bapsı kızılırken uyanıklık etmeniz müstelzim Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cepheımızdan üretilen baplar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın merdivenleri, öbür katlardan ayrılan yangın kapılarıyla donatılmalıdır. Bu kapılar yangın durumunda otomatik olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Report this wiki page